23948sdkhjf

Ny salgsdirektør til Super Brugsen

Super Brugsen har hentet ny salgsdirektør i form af 39-årige Mohamad Mosleh.

Med sig bringer Mohamad Mosleh en solid erfaring fra 12 år i Aldi, hvor han både har været distriktschef, salgschef og regionsdirektør. Senest har Mohamad Mosleh været distriktschef hos Salling.

I Super Brugsen får han ansvaret for syv salgschefer og tre salgsrådgivere. Og så kommer han til at stå i reference til kædedirektør Kenneth Pedersen, der ser frem til samarbejdet med den nye salgsdirektør

- Mohamad Mosleh er enormt stærk til at sikre motivation, trivsel, stolthed og gejst. Og han gør det på en involverende og samtidig retningsgivende måde, der er helt i tråd med den ledelsesstil, vi ønsker i Super Brugsen. Desuden har han så meget erfaring, at han - stort set fra dag ét - kan udfylde rollen som salgsdirektør, siger Kenneth Pedersen.

Selv har Mohamad Mosleh store forventninger til både sig selv og SuperBrugsen.

- Jeg glæder mig til at blive en del af SuperBrugsen, hvor vi sammen – både de Coop-ejede og de selvstændige brugsforeninger – skal gøre supermarkedsoplevelsen endnu bedre. Det er en opgave, der kræver en holdindsats, og hvor vi kommer til at løfte i flok, siger han.

Mohamad Mosleh tiltræder den 1. juni 2022.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156