23948sdkhjf

Jysk har genåbnet tæt på alle ukrainske butikker og holder fast i planer om udvidelse

Efter tre måneders krig i Ukraine har den danske detailkæmpe Jysk genåbnet tæt på alle sine butikker i landet.

Det skriver Finans.

Jysk havde før Ruslands invasion 86 butikker i Ukraine og valgte i februar at lukke dem alle af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Hurtigt genåbnede koncernen imidlertid enkelte butikker i den vestlige del af landet, hvor mange ukrainere var flygtet til, og nu er i alt 71 Jysk-butikker genåbnet i det krigshærgede land. 

Til avisen fortæller Jysks landedirektør i Ukraine, Ievgenii Ivanytsia, at man ønsker at vise såvel ukrainere som resten af verden, at det trods usikre tider er vigtigt, der fortsat kan drives forretning i landet.

– Det er mange ting at tage højde for, og nogle steder har vi så få ansatte, at butikken kun kan holde åbent nogle timer om dagen. For os, og med fuld opbakning fra den danske koncernledelse, er der stor symbolsk værdi i, at vi holder gang i forretningen. I flere krigsramte områder har vi helt ødelagte butikker, og intet er let lige nu, da krigen raser og desværre langt fra er slut, siger han til avisen.

Han fortæller videre, at Jysk holder fast i flere dele af den vækststrategi, der blandt andet byder på åbningen af nye butikker i landet i den kommende tid.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156