23948sdkhjf

Coop-formand advarer leverandørerne mod at presse priserne for højt

Da Coop udmeldte godt to tredjedele af Stryhn Gruppens sortiment fra begyndelsen af juli, var det kulmination på en længerevarende konflikt om, hvem der skal trække det korteste strå i forhold til de stigende produktions- og driftsomkostninger.

De stigende råvare- og energipriser samt inflationen har sat en stor splint i forholdet mellem butikker og leverandører, og det fylder også meget hos bestyrelsesformand i Coop, Lasse Bolander, der mener leverandørerne skal være forsigtige:

- Siden i efteråret har vi oplevet et massivt pres fra leverandørerne for at få prisstigninger igennem, fordi de ser, deres omkostninger stiger. Men det, vores leverandører også skal huske på, er, at det ikke nytter noget at få os overbevist om, at prisen skal stige, for vi sender prisstigningen videre til forbrugerne, og forbrugerne stemmer i meget høj grad med fødderne, siger Lasse Bolander i et interview til DetailWatch.

Bolander fortæller desuden til DetailWatch, at han til en vis grad forstår prisstigningerne, når hvedepriserne eller energikrævende varer stiger, men han mener, at nogle leverandører ”benytter lejligheden til at sætte alt op”.

Læs mere om: Coop
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156