23948sdkhjf

Shell i nyt bager-samarbejde

Shell indleder samarbejde med et af landets førende bagerier, Reinh. van Hauen.
Den 15. august introducerer 114 Shell servicestationer i Danmark bagværk af højeste kvalitet fra den traditionsrige luksusbager. Dermed sætter Shell nye standarder for, hvad danskerne kan forvente af kager og brød, de køber på ’tanken’.

- Aftalen med Reinh. van Hauen giver os et kæmpe løft i kategorien bagværk. Du kan nu få kager hos Shell, som gør selv den bedste konditor grøn af misundelse. Samtidig betyder aftalen, at bageren nu holder længe åbent i mange byer til glæde for de mange af vores kunder, der kommer her for at købe ind efter almindelig lukketid, siger Søren Kruse, Convenience Retail Manager i Shell.

I begyndelsen er det Reinh. van Hauens lækre muffins, cookies, smørbagte scones og hindbærsnitter, der kan købes på de 114 Shell servicestationer. Allerede 1. september kommer yderligere 37 Shell-stationer med i aftalen, og senere kommer også lækkert, friskbagt kernebrød, mørkt brød og rugbrød til sortimentet.

Alle Shell-stationer, der har de nye kager på menuen, har et særligt præmieretilbud fra 15. august og en uge frem. Her kan de kagesultne få en chokolade- eller gulerodsmuffin for en rund tier.

Fra koncept til stordrift
Samarbejdet mellem Shell og Reinh. van Hauen udspringer af Shells åbning af koncept-servicestationerne, deli2go, tidligere på sommeren.

På de to danske deli2go-stationer i Hørsholm og Ballerup er Reinh. van Hauen udvalgt leverandør af konditorkager i luksusgenren. Samme kager kan nu købes på yderligere 114 Shell-stationer i Danmark.

- Vi arbejder konstant på at hæve kvaliteten på vores servicestationer. Lige som vi skiller os ud fra den grå masse med vores kvalitetsbrændstoffer, skal vores convenience-varer, som fastfood, brød, snacks og kager også være en oplevelse i sig selv, siger Søren Kruse afsluttende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14