23948sdkhjf

Chef for svensk byggemarked i Danmark: Jeg vil sætte standarden for danske byggemarkeder

Mathias Mayn, som er ny afdelingschef for den svenske byggemarkedskæde Byggmax' første butik i Vejle, glæder sig til at tage imod kunder i det nye byggemarked, som åbner i dag.

I en pressemeddelelse beskrives den 27-årige Mathias Mayn som det perfekte match for den svenske byggemarkedsgigant. Han har oparbejdet en stor erfaring med byggedetail fra Stark, og så er han dansk med svenske rødder – ligesom det nye byggemarked i Vejle.

Mathias Mayn kom ved en tilfældighed ind i byggemarkedsbranchen, da han som 19-årig begyndte som elev i Stark i 2014. Det viste sig at blive begyndelsen på en ny karrierevej. Allerede i 2019 blev han butikschef for første gang. Og nu er han klar til at stå i spidsen for Byggmax’ første butikssatsning i Danmark.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Byggmax’ indtog i Danmark, hvor jeg med min erfaring og mit engagement kan være med til at gøre byggecenteret i Vejle til et nationalt pejlemærke, især for kommende Byggmax-butikker, men forhåbentlig også for konkurrerende byggemarkeder, forklarer Mathias Mayn i pressemeddelelsen.

Vigtigt med lokalt kendskab

Når Mathias Mayn ikke knokler rundt i byggemarkedet, gør han det på fodboldbanen. Mathias Mayn spiller Serie 4-fodbold, og ellers dribler han mellem cykling, golf og lidt DJ’ing, hvor han har en forkærlighed for især house-musik.

Mikael Bengtsson, som er dansk landechef for Byggmax, fremhæver, at lokalt kendskab er vigtigt for den danske satsning:

- Og det får vi i den grad med Mathias. Kompetencerne taler for sig selv, og Mathias er ambitiøs på Byggmax’ vegne. Han er den helt rigtige til at sætte retningen i et byggemarked, hvor kernen er kvalificeret rådgivning til gør-det-selv-folket. Mathias er en stor gevinst for os og vores kommende kunder i Vejleområdet, siger den danske landechef for den svenske byggemarkedsgigant.

Byggmax ser potentiale i at åbne omkring 25 butikker i Danmark i løbet af de næste fem år.

Byggmax

Byggmax er Sveriges største byggecenterkæde og omsatte i 2021 for 7,6 mia. SEK svarende til ca. 5,5 mia. kr.

Byggemarkedet satser på den hurtige og simple handel, blandt andet online med dertilhørende click-and-collect og drive-in i samtlige butikker.

Byggmax har i dag mere end 190 butikker fordelt i Sverige, Norge og Finland og satser desuden stærkt på e-handel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11