23948sdkhjf

Efter rekordregnskab: Unisport etablerer nyt kæmpelager i Køge og gør klar til yderligere vækst

Fodboldstøvler, spillertrøjer og meget andet fodboldudstyr blev solgt som aldrig før hos danske Unisport i 2021, der for nylig præsenterede det bedste regnskab til dato.

Den succesrige udvikling for Unisport, der er specialiseret i at sælge fodboldudstyr online, får nu virksomheden til at øge kapaciteten ved at flytte den samlede varehåndtering fra Albertslund til Køge. 

Efter endt ombygning rykker medarbejderne ind i 10.000 kvadratmeter, hvilket er en fordobling i forhold til det nuværende lager, hvorfra der sidste år gik 1,1 millioner ordrer ud til 8 hjemmemarkeder i Europa. 

Ifølge adm. direktør i Unisport Michael Burk er etableringen af det nye centrallager en vigtig investering i fremtiden.

- Vores kapacitet vokser til dobbelt størrelse med det nye centrallager, og derfor vil vi fremover kunne betjene endnu flere kunder effektivt. Det er helt i tråd med vores videre vækstplaner, og vi forventer endnu et godt og travlt år med to store slutrunder i fodbold, først på dame- og senere på herresiden, siger Michael Burk i en pressemeddelelse

Skal opruste til over 100 medarbejdere

Det er ikke kun kvadratmeter, der bliver flere af med flytningen til Køge. Også på mandskab vokser Unisport til at beskæftige ca. 100 medarbejdere på det nye centrallager. Derfor vil virksomheden over de kommende måneder gå på jagt efter nye folk med lagererfaring, der kan være med til at sætte deres præg på arbejdsgangene og de nye omgivelser.

- Vi er vokset ud af de gamle rammer, og nu skal vi så udfylde nogle nye med flere medarbejdere. Det bliver en spændende proces, hvor vi får frisk blod ind, som kan sætte deres præg på stedet og arbejdet. Det ser vi frem til, og jeg glæder mig over, at vi får helt optimale betingelser for at udbygge vores position i markedet som den førende fodboldforhandler i Europa, siger Michael Burk.

Om valget af Køge som ny lokation for Unisport-lageret lyder det:

- Vi sender rigtig mange af vores ordrer udenlands, og derfor er det vigtigt, at der er gode logistiske forhold. Især markederne i Tyskland og Frankrig vokser stærkt, og derfor er det en fordel, at lageret kommer til at ligge nær motorvejen, forklarer Michael Burk.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141