23948sdkhjf

Meny satser på e-handel med stort vinkatalog

Meny vil sælge vin på nettet som første led i en udvikling af kædens digitale tilstedeværelse. Det skriver Dagrofa onsdag i en pressemeddelelse.

Med e-handelsplatform Meny Vin vil Dagrofa give nogle af de bedste kundeoplevelser ved handel af vin på nettet:

- Vi vil være nogle af de bedste til digitale kundeoplevelser indenfor e-handel af vin. Det er et konkurrencepræget marked, så vi skal være enormt skarpe, når vi lancerer noget nyt digitalt. Vores digitale tilstedeværelse skal afspejle den høje kvalitet, faglighed og inspiration, som Meny-kæden er kendt for. Vi har en ambition om, at Meny Vin skal være den allerbedste online platform til vin i hele Danmark. Konkret betyder det, at vi skal tilbyde det bedste sortiment til markedet indenfor alt fra hverdagsvine, over kvalitetsvine til sjældne vine fra hele verden. I fremtiden vil vi udvide e-handel til udvalgte varekategorier, som giver mening for vores kunder, siger kædedirektør i Meny, Richo Boss, i pressemeddelelsen.

Meny Vin bliver Menys første landsdækkende e-handelsplatform. I løbet af oktober bliver den testet internt, og planen er at lancere den inden årets udgang. Meny Vin vil tilbyde over 1000 nye vine, som ikke er tilgængelige i de fysiske supermarkeder, som Dagrofa råder over: Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Julens Jul er populær som aldrig før
Analysefirma bryder Black Friday ned: Disse varer var mest populære i detailhandlen
H&M fyrer 1500 ansatte og skal spare milliarder
Stor sportskæde lukker otte butikker
Bilka-hapsdog fik blodig udgang
Lokal købmand drukner i arbejde
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.156