23948sdkhjf

Køkkenfirma vil fokusere på Nordjylland - ny forhandler skal findes til Viborg-forretning

Butikken er nyistandsat og gennemgik store forandringer så sent som i efteråret 2020

For tre år siden fik JKE-butikken i Viborg ny ejer og året efter - selvom coronaen hærgede - gennemfik forretningen på Lundvej en gennemgående renovation. 

Men snart er det slut med JKE i Viborg.

Det meddeler virksomheden i en pressemeddelelse. 

Hvad er JKE?

- Køkkenfirmaet blev grundlagt i 1970 i Jerslev i Nordjylland ud fra et ønske om at sætte det gode håndværk og kvaliteten i højsæde. Her ligger køkkenvirksomheden stadig, og filosofien er uforandret.

- JKE har stort fokus på at producere så bæredygtigt som muligt og anvende bæredygtige materialer

- Fabrikken i Nordjylland er CO2 neutral – producerer på baggrund af 100% grøn energi, dvs. fra vind, vand og sol.

- 56 butikker i Danmark og resten af Norden. Efter samarbejdsaftalen med Electrolux Home kommer der yderligere 35 butikker til i Sverige.

- JKE er i dag ejet af Ballingslöv koncernen.

Kilde: JKE

- Viborgensernes opbakning til køkkenbutikken har på ingen måde skuffet, og butikken har utroligt fine udviklingsmuligheder med den rette ejer. 

- Der er langt fra Viborg til Nordjylland, som er vores hjemmemarked. Her har vi rigeligt at se til og har derfor besluttet os for at fokusere benhårdt på vores nordjyske kerneområde, hvor vi senest har udvidet ved at åbne en ny JKE-butik i Aalborg i år, siger Claus Nielsen, der er nuværende chef for JKE-butikken i Viborg, men samtidig også er direktør i Køkken- og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup. 

Han håber, at JKE-butikken kan komme på lokale hænder og blive ført videre. 

- Vores store ønske er, at der i Viborg-området findes en dygtig forretningsdrivende, der har et godt netværk og drømmer om netop sådan en butik som vores og kan føre den videre sammen med medarbejderne fra butikken. 

- Det kan være en, som allerede driver beslægtet virksomhed eller en ansat, som ser en oplagt mulighed for at få foden under eget bord, siger Claus Nielsen. 

Læs mere om: JKE
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078