Det er et par måneder siden, men duften af brød rammer stadig næseborene, når man passerer det konkursramte bageri på byens hovedgade.
Her er der bagt brød hver nat de seneste 22 år.
- Det rykker stadig i mig for at komme ind og få fingrene i dejen, men det nytter jo ikke noget, siger Steen Mejdahl Christensen, mens han kaster et sidste blik på d...
Bager gik konkurs: - Jeg burde have stoppet for flere år siden
Steen Mejdahl Christensens livsværk er knust. Heldigvis har han skabt sig en ny karriere
Steen Mejdahl Christensen er ikke længere selvstændig bagermester i Hals. Nu er han blevet skovarbejder i stedet. Han kan stadig godt lide et rundstykke, men helst ikke bake off. Foto: Bente Poder
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til RetailNews, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer