23948sdkhjf

Wagner stopper som DSK-direktør

Til nytår er det slut for John Wagner som direktør for DSK

27 år på toppen af detailbranchen som direktør for De Samvirkende Købmænd. 

Det er, hvad snart 67-årige John Wagner vil have opnået, når han til nytår stopper som direktør for organisationen, der tæller cirka 1450 købmænd i hele landet - herunder Rema 1000, Spar og Meny. 

Til nytår stopper John Wagner nemlig som øverste mand i DSK-hierarkiet - og vil i stedet give sig i kast med andre projekter. 

- For et år siden meddelte jeg min formand, at tiden var inde til et generationsskifte. 27 år i DSK – og forinden yderligere en halv snes år med lederansvar – må være nok. Hvis jeg som snart 67-årig skal udleve min længe forberedte plan om at have en håndfuld år med bestyrelsesarbejde, politisk kommentator-virksomhed, skrive et par bøger og forbedre mit golfhandicap, så er det nu, siger John Wagner i en pressemeddelelse ifølge mediet Dagligvarehandlen

Jannick Nytoft bliver fra nytår ny direktør i DSK. Han er blevet valgt af en enig bestyrelse i organisationen. 

- Jeg ser meget frem til at begynde i DSK som adm. direktør og være med til at arbejde for de bedste vilkår til købmændene. Det er store sko, som skal fyldes ud efter John Wagners mange års stærke arbejde med at forbedre købmændenes rammevilkår, siger han. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078