23948sdkhjf

Iværksætter vil gøre det fedt at bruge høreapparat: Sådan vil han gøre det

Først gjorde han det in at bære briller gennem sit næsten tyveårige engagement i optikerbranchen, og nu har iværksætter Rasmus Bertelsen Planck valgt at kaste sig ud i et nyt eventyr - denne gang med høreapparater. 

Han har således skabt et koncept kaldes 2Ø - og med dét vil Rasmus Bertelsen Planck forsøge at aftabuisere høreapparatet på samme måde, som, mener han, briller blev det for nogle år siden. 

- Indtil nu er vi lykkedes med at aftabuisere behovet for briller, men det er stadig enormt tabubelagt, at vores hørelse også helt naturligt ændrer sig med alderen, siger han i en pressemeddelelse. 

- Dengang var optikerne iført hvide kitler i et enormt klinisk miljø og havde autoritet som overlæger. Men så kom designerbrillerne, og tågen lettede fra optikerforretningerne. I stedet blev det til en fashionbutik, og det er kun godt, for det har gjort det lettere at få folk til at tage sig af deres øjne. Og nu bør det være ørernes tur.  

- Høreapparater har gennemgået en ekstremt stor udvikling de seneste fem til ti år. De er gået fra at være store snegle, der sad både indeni og udenpå øret til i dag at være helt ned til størrelsen af en peanut. Vi vil gøre det lige så let at få hjælp til hørelsen som til synet, tilføjer han. 

Den første 2Ø-butik åbnede i Holbæk i maj måned i år og ambitionen er at åbne 25 butikker i hele landet inden for de næste seks til syv år. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Stor sportskæde lukker otte butikker
Sengespecialisten tilbage i rødt efter opkøb
Aarhusiansk erhvervsmand investerer i cykelhjelme
400.000 gæster på én dag
Nye tal viser, hvad butikstyvene stjæler: Særligt én varegruppe stikker ud
Giver ikke op så let: På denne ø skal købmanden bare overleve
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.126