23948sdkhjf

Lysvirksomhed overtager tusindvis af lamper fra Netto

Den landsdækkende dagligvarekæde Netto har gennem længere tid været i gang med at renovere deres butikker.

I den forbindelse skal de også have ny belysning, men det betyder ikke, at de gamle lamper kommer til at gå til spilde, for belysningsvirksomheden Fischer Lighting overtager dem i stedet.

Det oplyser Salling Group, der er koncernen bag Netto-butikkerne, i en pressemeddelelse.

I stedet for at kassere lamperne fra Netto overtager Fischer Lighting dem og giver dem nyt liv, mens de lamper, som Netto ikke sender videre til Fischer Lighting, bliver renoveret og genanvendt i Nettos egne butikker.

Siden 2019 har Fischer Lighting overtaget omkring 3000 lamper fra Nettos butikker landet over, og de er blevet hængt op i blandt andet et idrætscenter og forskellige virksomheder som for eksempel hos ABC Rådgivende Ingeniørers kommende matrikel i Glostrup og hos Kalundborg Kommune, lyder det i pressemeddelelsen.

Det er en god idé for begge parter, at de gamle lamper kan restaureres og genbruges, mener Lars Elmvang, der er medejer af og ansvarlig for strategi og forretningsudvikling hos Fischer Lighting.

- Vores samarbejde med Netto er win-win. Vi arbejder fokuseret på FNs Verdensmål, og nummer 17 handler om partnerskaber. Det er vores samarbejde med Netto et godt eksempel på, siger Lars Elmvang.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078