23948sdkhjf

Det konkursramte brillefirma Christopher Cloos er blevet opkøbt

OPDATERET 14:38

Det konkursramte brillefirma Christopher Cloos er blevet opkøbt. Køberen er brillevirksomheden Luxreaders, som blandt andet er stiftet af Thiele-arvingen Frederik Thiele.

Det skriver Finans.

Nicki Due-Rasmussen, der er medejer af Luxreaders, bekræfter købet over for mediet.

Tidligere er Christopher Cloos blevet bemærket ved at have brugt kendte ansigter som NFL-stjernen Tom Brady og den svenske model Elsa Hosk i sin markedsføring.

Det fremgår ikke, hvad Luxreaders har betalt for aktiverne i den konkursramte virksomhed. Men ifølge Finans er det planen, at Christopher Cloos skal køre videre som selvstændigt brand.

- Det var en strategisk no-brainer for os at købe Christopher Cloos' konkursbo. Vi ser en masse synergier og tror, at vi kan skabe en rentabel drift for Christopher Cloos, siger Nicki Due-Rasmussen til Finans.

Chistopher Cloos gik konkurs i december 2022. Det skete blandt andet, fordi det blev sværere at rejse nye penge til vækstvirksomheder.

I slutningen af 2021 fik virksomheden ellers en af Danmarks rigeste med i ejerkredsen. Her købte milliardæren Tais Clausen 5-9,99 procent af Christopher Cloos.

Tais Clausen var i 2000 med til at stifte televirksomheden 3Shape, der sælger 3D-udstyr til høreapparater og tandlægeindustrien.

Christopher Cloos blev stiftet i 2016 og har endnu ikke haft et overskud. I 2021 lød underskuddet på 13,7 millioner kroner.

Luxreaders sælger især læsebriller og er stiftet af Frederik Thiele og Thomas Olsen i 2017. Frederik Thiele sidder i direktionen sammen med Aleksander Due-Rasmussen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
17 Irma-butikker lukker helt: Det skal der ske med dem
Christian Eriksens energidrikselskab hiver tocifret millionbeløb i land
Forbrugerekspert om kaotisk dagligvaremarked: Discount bliver kun vigtigere
Chokoladeproducent går konkurs
Er Irma ikke begravet alligevel? Nye meldinger åbner døren på klem for kædens overlevelse
Wolt mener, at Irma-samarbejde kunne have løst kædens udfordringer
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Fremtidens Logistik
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.109