23948sdkhjf

Ubudne gæster hos Luksusbaby - de forsøgte endda at lukke pænt efter sig

Natten til søndag var fire tyveknægte, der dog var lidt til den venlige side, på uindbudt besøg på Luksusbabys lager i Støvring

Luksusbaby har natten til søndag haft ubudne gæster på besøg på deres lager i Støvring.

På firmaets videoovervågning kan man se fire unge mænd komme ind i en sluse, hvor pakker, der skal til og fra online-børnetøjsforretningen, bliver stillet uden for åbningstid. Her stod der nogle pakker til kunder, som egentligt skulle have være afhentet af Postnord.

- Af en eller anden ukendt grund har Postnord ikke afhentet dem, så vore uindbudte gæster gik i gang med at åbne dem. De første pakker, de åbnede, var bare børnetøj. En flyverdragt til en 10-årig er nok ikke lige det, man går efter som tyveknægt, så de blev lidt skuffede efter de første par pakker, fortæller Morten Grabowski Kjær, der er medejer og direktør i Luksusbaby.

Tyveknægtene tog et par kasser mere, og så forduftede de, hvilket ifølge Morten Grabowski Kjær er held i uheld.

- Vi har nogle klæder og noget udstyr og sådan, der ligger lidt mere i den dyre ende. Det var nok sådan noget, de havde håbet på at finde i første omgang. Som gammel politibetjent er det svært at forestille sig en flyverdragt blive solgt på det sorte marked, siger han.

Han er ikke helt sikker på, om der har stået et par pakker med varer til virksomheden, men slår fast, at alle kundernes varer er intakte.

- Det er lige før, jeg vil kalde dem nogle ordentlige gutter, for de pakkede sammen og lagde pakkerne tilbage i buret igen. Jeg kan også se på videoovervågningen, at en af gutterne prøver at lukke den port, som de har fået løftet op, for ligesom at lukke ordentligt efter dem, fortæller han.

Fanget på overvågning

En af indbrudstyvene blev i processen fanget på overvågningen med hætten for langt nede, så man kan se hele hans ansigt. Dette materiale er givet videre til politiet, ligesom Morten Grabowski Kjær også har lavet et opslag på Facebook i tilfælde af, at andre i området også skulle have haft besøg af de fire tyveknægte og kunne bruge informationerne til noget.

- Nu hvor der ikke var gevinst hos os, kan det jo være, at de er gået videre. Så er det jo godt for dem, der ellers kunne være blevet ramt at vide, at jeg har gode billeder. Ham uden hætte på kigger faktisk direkte op i kameraet på et tidspunkt, siger han.

Opslaget er blevet delt godt, men har ikke givet det store endnu.

- Det kan jo være, at der er nogen, der møder ind mandag morgen og finder ud af, at det var dem, de fire ubudne gæster gik videre til. Så er det godt opslaget allerede er blevet spredt, siger Morten Grabowski Kjær.

Luksusbaby

Læs originalartiklen på nordjyske.dk her

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Landets næststørste Kvickly bakker op om Coop-navneforandring: - Vi er klar, så snart skiltet er klar
Thisted Bryghus vil lukrere på markedet for alkoholfri øl med nye varianter
Tillidsmand: Skare Meat Packers erklæret konkurs
17 Irma-butikker lukker helt: Det skal der ske med dem
Christian Eriksens energidrikselskab hiver tocifret millionbeløb i land
Forbrugerekspert om kaotisk dagligvaremarked: Discount bliver kun vigtigere
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Fremtidens Logistik
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.127