23948sdkhjf

Morten eksporterede Lego for tocifret millionbeløb til Asien - i dag er hans fokus et andet sted

Morten Sørensen var firstmover på Lego i Danmark - i den forstand at han var den første til at sælge de populære byggeklodser online. 

Det skulle vise sig at blive en kæmpestor og god forretning - også meget større end Morten Sørensen havde forestillet sig og drømt om. 

Via virksomheden bricks4you.com og hjemmesiden klodskassen.dk har den Randers-baserede forretningsmand siden 2002 gjort Lego-klodserne til først et hobbyprojekt og siden sit levebrød. 

I første omgang stilede Morten Sørensen efter at omsætte for 150.000 kroner om måneden - på sigt. Men det nåede han allerede i virksomhedens første levemåned - og så tog det ellers fart. 

Det skriver Finans

Det var primært gennem eksport til forhandlere i Asien, at Morten Sørensen tjente sine penge - helt op imod 90 millioner kroner en overgang. 

Indtil for nyligt, hvor han besluttede at sadle om. 

En faldende omsætning i den seneste tid har betydet, at hans fokus i stedet har rettet sig mod danske forbrugere via sin danske hjemmeside. 

- Sammenholdt med, at det er blevet mere bøvlet, og markedet ændrer sig, så har jeg også gjort op, hvor meget jeg kan tjene, kontra hvor meget arbejde jeg lægger i det, siger Morten Sørensen til Finans. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078