23948sdkhjf

SMVdanmark ansætter Jesper Beinov som direktør

Jesper Beinov tiltræder 1. februar som direktør i SMVdanmark. Han har en stribe fremtrædende stillinger bag sig, senest som strategisk chef i Det Konservative Folkeparti. Tidligere har han bl.a. været direktør i Danske Gartnerier, pressechef i Dansk Folkeparti og særlig for Claus Hjorth Frederiksen.

Fra 1. februar skal Jesper Beinov står i prisen for SMVdanmark som direktør for politik, analyse og kommunikation og dermed være spydspids for brancheforeningens indsats for at forbedre de små og mellemstore virksomheders vilkår i Danmark.

Jakob Brandt, adm. direktør i SMVdanmark, er begejstret for at få Jesper Beinov med på holdet:

- Med Jesper Beinov har vi fået en af Danmarks mest erfarne profiler inden for politisk kommunikation og interessevaretagelse. Jesper vil som direktør styrke SMVdanmarks i forvejen stærke netværk på Christiansborg og blive en helt central figur i forhold til at sikre, at SMV’erne – der udgør 99 pct. af erhvervslivet – bliver hørt i medier og på Borgen, siger han.

Jesper Beinov glæder sig til at komme i gang:

- Politik, kommunikation og analyse hænger sammen, når man skal forbedre forholdene for de små og mellemstore virksomheder, som udgør rygraden for fremtidig vækst og innovation og dermed fremtidig velstandsskabelse. Jeg har fulgt, hvor markant og dygtigt mine nye kolleger i SMVdanmark har gjort det i de seneste år under svære vilkår med corona og økonomisk afmatning ovenpå krigen i Ukraine, og er derfor superglad for at blive en del af holdet, siger han.

Politik, kommunikation og analyse hænger sammen, når man skal forbedre forholdene for de små og mellemstore virksomheder, som udgør rygraden for fremtidig vækst og innovation og dermed fremtidig velstandsskabelse. Jesper Beinov , direktør, SMV Danmark

Ud over sin baggrund på Christiansborg og i centraladministrationen har Jesper Beinov gennem 10 år desuden været redaktør på Berlingske.

Senest var Jesper Beinov strategichef for Det Konservative Folkeparti. En stilling han dog fratrådte efter knap en halvanden måned på posten som en konsekvens af partiets skuffende valgresultat i november.

Blå bog

Strategichef for Det Konservative Folkeparti, fhv. adm. direktør, Dansk Gartneri, pressechef, Dansk Folkeparti, særlig rådgiver, Claus Hjort Frederiksen (V), kultur-, debat- og navneredaktør, Berlingske.

Uddannet: master i redaktionel ledelse (SDU 2010), master i Europastudier (Københavns Uni. 2005), cand.mag. i historie og dansk (Københavns Uni. 1996)

Fødested: Næstved

Se nøgletal for:
Læs mere om: navnenyt
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
17 Irma-butikker lukker helt: Det skal der ske med dem
Christian Eriksens energidrikselskab hiver tocifret millionbeløb i land
Chokoladeproducent går konkurs
Forbrugerekspert om kaotisk dagligvaremarked: Discount bliver kun vigtigere
Er Irma ikke begravet alligevel? Nye meldinger åbner døren på klem for kædens overlevelse
Wolt mener, at Irma-samarbejde kunne have løst kædens udfordringer
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Fremtidens Logistik
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.627