23948sdkhjf

Medie: Konkurs påvirker ikke detailbranchens interesse for Skares pålægsforretning

Der er fortsat stor lyst i detailbranchen til at handle med pålægsselskabet Skare Food, der ikke er indbefattet af konkursbegæringerne i Skare-koncernen.

Pålægsselskaberne Skare Food og Defco i Christiansfeld og Aarhus er ikke en del af de otte selskaber, der er begæret konkurs, og ifølge FødevareWatch har der siden 2022 været en salgsproces i gang.

Flere aktører i produktionsbranchen bekræfter dette overfor mediet, og konkurrenter såsom Delika Food Group, Tican/Tönnies og Himmerlandskød meldes som oplagte købere, skriver FødevareWatch.

Selvom andre dele af Skare-Koncernen har haft økonomiske kvaler i de seneste år, viser det seneste årsregnskab for Skare Food i 2020/21 en bundlinje på 1,8 millioner kroner og en omsætning på 474,4 millioner kroner. 

Salgsspekulationerne er intensiveret i den seneste tid efter konkurserne i de øvrige otte Skare-selskaber, der ifølge stifter og medejer Kurt Skare intet har at gøre med den igangværende sag med Fødevarestyrelsen om fundet af 250 tons gammelt kød uden sporbarhed.

Ifølge Finans siger Kurt Skare, at det er manglende likviditet, efter at Nykredit sidste år trak sig som bank for kødkoncernen, der er skyld i konkurserne.

Den manglende likviditet betyder, at Skare-koncernen ikke længere har mulighed for at købe råvarer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11