23948sdkhjf

Arla Danmark finder ny landedirektør

I december forlod Helle Müller posten som landedirektør for Arla, og nu har mejerigiganten fundet hendes afløser internt i organisationen.

Det bliver Henrik Lilballe Hansen, der tiltræder stillingen som landedirektør for Arla i Danmark til april. 

Det skriver Arla i en pressemeddelelse.

Henrik Lilballe Hansen har arbejdet i Arla siden 2015 i en række forskellige stillinger. Senest som landedirektør i Saudi-Arabien.

- Jeg er meget glad for, at Henrik vender tilbage til Danmark og sætter sig i spidsen for den danske organisation. Arla spiller en vigtig samfundsrolle i Danmark, og vi har ledt grundigt efter den rette afløser for vores tidligere landechef. Henrik har et dybt kendskab til forretningen og erfaring fra at lede Arlas største marked uden for Europa og et af de hurtigst voksende, siger Peter Giørtz-Carlsen, der er EVP og chef for Arlas europæiske forretning, i pressemeddelelsen.

Henrik Lilballe Hansen startede sin karriere hos Arla som finanspartner for det danske salgsteam. Efterfølgende blev han finanspartner for Global Marketing and Innovation, inden han flyttede til Dubai og overtog rollen som finansdirektør for Arlas forretning i MENA (Middle East and North Africa).

I starten af 2021 blev han udnævnt til landedirektør for Saudi-Arabien, og nu vender han hjem til Danmark.

- Jeg er både begejstret og ydmyg over at have fået denne mulighed og ser frem til at komme tilbage til Danmark og være med til at stå i spidsen for et fantastisk hold i en af Danmarks vigtigste virksomheder og med så ikoniske brands. Mange af mine bedste Arla-minder er fra min tid i den danske organisation, og jeg er stolt over igen at skulle være en del af holdet og kulturen her. Jeg ser også meget frem til at arbejde tættere med vores ejere og sammen være med til at levere på vores ambitioner indenfor bæredygtighed, siger Henrik Lilballe Andersen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094