23948sdkhjf

Galt eller genialt? Købmand på Lolland har taget nyt initiativ i brug

Sponsorater på lågerne til køle- og frysebokse. 

Nej, det er ikke en idé fra den lokale sportshal - men i stedet et reelt indblik i en købmandsforretning i Kramnitze på Lolland. 

Det skriver Folketidende

Her har købmand Janne Hansen - kraftigt inspireret af en kollega fra Jylland - forsøgt at sælge pladsen på sine køle- og fryselåger i købmandsforretningen. 

Og det har været med succes indtil videre. 

- Lige nu har vi en maler og en havemand på, Skanlux og en ejendomsmægler har vist interesse. Så det skal nok blive solgt. Nogen har købt fire måneder, og nogen har købt flere låger, siger Janne Hansen. 

En reklame på enten en køleskabs- eller fryseskabslåge koster 500 kroner inklusiv moms for to måneder. 

Janne Hansen har tilmed allerede taget flere energisparende tiltag i brug - blandt andet er lyset i købmandsforretningen dæmpet, kaffemaskinen kører ikke hele tiden og flere fryse- og køleskabe er taget helt ud af drift. 

Der har desuden været hjælp at hente i lokalområdet, hvor beboerne har støttet købmanden med en række beløb. Men også dette er svundet ind med tiden, har Janne Hansen måttet konstatere. Fra 31.000 kroner i oktober måned til senest 3.100 kroner i januar måned. 

Trafikken i hendes købmandsforretning udgøres også primært af de mange sommerhusejere, der er i området - og da der er lavsæson for det på nuværende tidspunkt, befinder indtægterne sig på et tilsvarende lavt niveau. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156