23948sdkhjf

Emmerys vildleder kunderne

Bagerkæden Emmerys har tilsyneladende lovet mere, end sandt er. Direktør Thomas Knaack undskylder kædens fejlagtige markedsføring.
Emmerys slår sig på at alt brød stammer fra eget økologiske bageri. Men dette er ikke tilfældet. Siden i sommer har bagerikædens butikker i København fået leveret wienerbrød og rugbrød fra Høyers Bageri, som ligger i Kastrup. Det skriver EPN.

Emmerys administrerende direktør, Thomas Knaack, bekræfter over for EPN, at Emmerys får leveret wienerbrød og rugbrød fra Høyers Bageri.

- Vi bruger stadig nøjagtigt de samme opskrifter, og alt brød i Emmerys bages under Emmerys bagermesters ansvar, og vores bagermester udvikler alt brød og godkender kvaliteten, siger Thomas Knaack og understreger, at brødet er friskbagt hver dag.

At brødet kommer udefra skyldes, at Emmerys eget bageri ikke er stort nok, forklarer direktøren.

Også på ingredienslisten kniber det med de rette oplysninger. Bagerkæden har slået sig på ikke at bruge gær, men også dette har ændret sig. Så sent som lørdag aften stod der på Emmerys hjemmeside, at "vi bager vores brød udelukkende af mel, vand og havsalt. Ikke andet." Men teksten er blevet ændret siden JyllandsPosten henvendte sig i lørdags.

Emmerys-direktøren lover nu at ændre på markedsføringen.

Heller ikke eget kafferisteri
Bagerkæden Emmerys har også tidligere haft eget kafferisteri og indtil i sommer var det en af bageriets egen ansatte, som stod for at riste kaffen til kunderne på lejede maskiner ude i byen. Men det blev lagt på hylden og i dag indkøbes kaffen af firmaet Bentax.

Alligevel slår bagerkæden sig stadig på at kaffen i bageriet stammer fra eget risteri, men det er en fejl, oplyser Emmerys direktør til Jyllands-Posten.

- Det er en fejl, og det skal rettes hurtigst muligt. Det har ikke været rigtigt i mange år, siger Thomas Knaack undskyldende.Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078