23948sdkhjf

Lidl introducerer eget kvalitetsmærke

Samtidig udvider kæden sine åbningstider, så alle butikker har åbent til kl. 21 fra og med søndag den 18. november.
Lidl udvider kædens åbningstider, så butikken holder åbent fra kl. 8.00 til 21.00 alle ugens dage. De udvidede åbningstider træder i kraft fra søndag den 18. november.

Samtidig er der i den søde juletid kommet ekstra lækre varer på hylderne. Lidl introducerer nemlig sit eget kvalitetsmærke Deluxe, der er kædens svar på luksusvarer til lave priser.

- Vi glæder os til at introducere vores kunder for vores nye Deluxe varer. Varerne koster lidt mere end vores normale sortiment, men så får man også rigtig meget for pengene. Det er i hvert fald dejligt, at kunne tilbyde den form for luksus til så få penge, siger administrerende direktør Finn Tang.

Noget for enhver smag
Der er mere end 100 produkter i Deluxe serien, og varerne findes i stort set alle madkategorier - lige fra pasta, kød og pålæg til nødder, chips og chokolade. Luksusvarerne omfatter både danske specialiteter som julemedister med Karl Johan svampe og tranebær samt luksusrødkål af de bedste råvarer fra Samsø, men også mange udenlandske specialiteter som fransk paté, belgisk chokolade, italiensk skinke og spændende desserter fra det europæiske køkken.

- Med den nye serie giver vi nu alle kunder mulighed for at tænke luksus, når der skal lidt ekstra godt på middagsbordet, og jeg tør næsten garantere, at der er noget for enhver smag, siger Finn Tang, som samtidig fortæller, at Deluxe lanceringen vil sætte sit helt eget aftryk på butikkerne op til jul.

- Kunderne vil ikke være i tvivl om, at vi har kræset lidt ekstra for vores Deluxe varer. Hele butikken vil afspejle sig i vores luksustema med stemning og farver, hvormed kunderne nemt vil kunne adskille vores Deluxe varer fra vores normale sortiment og lade sig inspirere, slutter direktøren.
Læs mere om: Lidl
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094