23948sdkhjf

Lidl Danmark introducerer chilensk kobekød

Eksklusivt kobekød af chilensk Wagyu-kvæg bliver den seneste tilføjelse til rækken af luksusvarer i Lidl’s nye Deluxe-sortiment, som sælges fra den næste torsdag.
Det enestående kobekød forhandles normalt kun i enkeltstående supermarkeder, men nu vil Lidl Danmark give ”de fine steder” kamp til stregen ved at sælge det eftertragtede kød til en pris, der ligger langt under den normale markedspris.

- Hos Lidl ønsker vi, at give vores kunder ekstra luksus og kvalitet i hverdagen og til festlige lejligheder, uden at det skal vælte budgettet. I år har vi lanceret vores eget Deluxe kvalitetsmærke som et led i vores kvalitetsstrategi, og med kobekødet sætter vi trumf på en succesfuld kampagne, siger kommunikationsansvarlig hos Lidl Danmark, Rikke Brandes.

Markedsprisen på Kobekøb ligger gennemsnitligt på en kilopris på ca. 1.200 kr. Hos Lidl fås 200 gram kød til 149 kr., hvilket altså svarer til en kilopris på 745 kr.

Forkælet med massage
Kobekød betragtes som verdens bedste og fineste kød, og stammer oprindeligt fra kvæg, der blev opdrættet i den Japanske by Kobe – deraf navnet. Her er kvæget gennem de sidste 2.000 år blevet forkælet med massage og foder bestående af blandt andet lokalbrygget humle. Kobekødets fedtmarmorering er rig på de sunde umættede fedtsyrer som omega 3 og 6.

Normalt kender vi kun det eksklusive kobekød fra verdens bedste slagtere og fornemme restauranter. Lidl Danmark sendte imidlertid indkøbere på jagt efter kød i absolut verdensklasse, samtidig med at prisen skulle være spiselig, og det gav altså pote.

Ifølge Lidl Danmark kan kødet kun købes i udvalgte butikker og i et begrænset omfang.
Læs mere om: Lidl
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172