23948sdkhjf

Rema vil sende børn på madskole

Rema 1000 går i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og den almennyttige forening 4H om madskoler.
Siden 2004 har Madskolerne arbejdet for at give børn og unge viden om kost og motion. Projektet er vokset fra seks Madskoler det første år til 104 sidste år og 1600 deltagende børn.

Nu går discountkæden REMA 1000 aktivt ind i projektet som samarbejdspartner med Landbrug & Fødevarer og den almennyttige forening 4H.

- Madskolerne er et rigtig godt projekt, der er med til at grundlægge nogle gode og sunde vaner omkring kost og motion tidligt blandt børn og unge. Det er et fantastisk initiativ, der kan være med til at dæmme op for fedmeepidemien, siger Anders Rene Jensen, indkøbsdirektør i REMA 1000.

En sund økonomi
Hos Landbrug & Fødevarer glæder de sig til samarbejdet med REMA 1000 og ser samtidig en række positive effekter ved det nye partnerskab.

- REMA 1000 er en spændende partner og samtidig et sundt indspark til Madskolernes økonomi. Hvis Madskolerne skal være et attraktivt tilbud for børn og unge og deres forældre, skal det være til at betale. Partnerskabet med REMA 1000 betyder, at vi kan fastholde en lav deltagerpris på 495 kr. for en uges Madskole, siger Line Damsgaard, projektkoordinator og konsulent hos Landbrug & Fødevarer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078