23948sdkhjf

Zizzi har stor succes med at skabe plus size tøj til kurvede kvinder

Siden 2000 har danske Zizzi haft ét mål: At skabe smukt og behageligt modetøj til kurvede kvinder.

Zizzi er en væsentlig spiller inden for curvy fashion herhjemme, og som leverandør af dametøj store størrelser har de aldrig kunne tilslutte sig stigmatiseringen af branchen som ”plus size” tøj. For dem handler det bare om at skabe modetøj til kurvede kvinder på lige fod med andre modebrands. Men hvordan har Zizzi opnået så stor succes? Hvad er det, de kan?

Forbrugerne er deres førsteprioritet
Zizzi er kendt for deres ægte passion for forbrugerne og deres behov. Det danske brand har en alternativ og spændende designproces, hvor de altid sørger for at fokusere på personligheden hos den næste generation af kurvede kvinder. Cool og stilbevidste fashionistas står ved deres figur og ønsker lækker og kurvet mode, der fremhæver deres silhuet og figur på fornemste vis. De lader sig naturligvis inspirere af nyeste trends og tendenser på den internationale modescene, men i stedet for at kopiere de forskellige designs direkte, sørger de for at tænke deres forbrugere ind i det. Det vil sige, at de henter inspiration, men designer tøjet således deres forbrugere har lyst til at gå med det.

At designe modetøj til kurvede kvinder er ikke nødvendigvis en nem opgave. Det handler nemlig om at kombinere nyeste trends og tendenser med knowhow om pasform og materialevalg inden for curvy fashion. Kurvede kvinder skal ikke skjule deres former med tøj, men i stedet bruge modetøj til at fremhæve deres kvindelige former. Dette er en af grundene til, at Zizzi har fået så stor succes på markedet for modetøj til kurvede kvinder.

Modetøj er ikke kun smukt, men også funktionelt
Udover at designe curvy fashion, der oser af nyeste trends og tendenser samtidigt med, har Zizzi også formået at have et skarpt øje på funktionalitet. Et eksempel på dette er deres udvalg af shapewear, som er skabt til at forme kvinders kurver på en flot og naturlig måde. Shapewear bruges under tøj, og det følger kvindens kurver og strammer ind og op dér, hvor kvinder typisk har problemområder såsom omkring maven, lårene og bagdelen. Derudover kan du ovenikøbet ende med at se en størrelse mindre ud, og det får generelt dit tøj til at falde ekstra flot på kroppen. I alt sin enkelthed er shapewear funktionelt, og netop dette formår Zizzi også at have øje for.

 

Send til en kollega

0.031