23948sdkhjf

Bliv B2B-sælger med en online uddannelse

Går du med en sælgerdrøm i maven? Måske du arbejder i en helt anden branche, eller måske du først skal til at starte din uddannelsesrejse nu.

Uanset hvad, så er det muligt at blive en skarp B2B-sælger med en online uddannelse. Læs med her og bliv klogere på, hvordan det foregår, og hvordan du kan blive B2B-sælger. 

Fleksibelt skema

En af de største fordele ved at tage en uddannelse på onlineuddannelse.dk, er det fleksible skema, som de tilbyder. Her er ingen fastlagte lektionstider, og du skal aldrig møde op til en forelæsning på et bestemt tidspunkt.

I stedet foregår undervisningen gennem videoer og guides, som du kan gøre brug af hvor som helst, når som helst.

Det betyder også, at du kan passe et almindeligt fuldtidsjob, have massere af tid til familien og lave hjemlige pligter ved siden af, uden at det påvirker din uddannelse.

Det gør det muligt nemt at foretage et brancheskift eller blot have tid til hobby og familie, mens du studerer.

7 spændende moduler

På uddannelsen til B2B-sælger skal du igennem syv spændende moduler, før du kan kalde dig for færdiguddannet. De syv moduler dækker over: 

  • Forretningsforståelse.
  • Pipeline og CRM.
  • Mødebooking.
  • Mødeafholdelse.
  • Udarbejdelse og præsentation af tilbud.
  • Forhandlingsteknik og closing.
  • Relationer og kundehenvendelser.

Som du kan se, kommer du med uddannelsen hele vejen rundt om salgsprocessen. Hvert modul har desuden flere afsnit, så du får en dyb forståelse for alle aspekterne.

Som nævnt foregår undervisningen gennem videoer og guides, så du kan gennemgå et emne flere gange, hvis du får brug for det.

På den måde kan du fordybe dig og sikre, at du får så meget ud af uddannelsen, som du kan. Efter hvert modul vil du skulle gennemføre en online test, før du kan gå videre til næste skridt af uddannelsen.

Det betyder, at der ikke er nogen stor, forkromet eksamen til sidst, men at du løbende har gjort det, der skal til for at bestå. 

Kompetencer til hele salgsprocessen

Med en uddannelse som B2B-sælger vil du få kompetencer, som kan hjælpe dig gennem hele salgsprocessen.

Du vil lære at identificere potentielle kunder, opbygge relationer, forhandle kontrakter og lukke salget. Du vil også lære at håndtere eventuelle udfordringer, der kan opstå undervejs.

Med disse kompetencer vil du være i stand til at levere værdi til dine kunder og opnå succes som B2B-sælger i hvilken som helst branche.

Opsummering

Så går du med tanker om at blive en dygtig sælger, bør du se nærmere på en online uddannelse.

Med et fleksibelt skema, spændende moduler og kompetencer til hele salgsprocessen vil du være godt rustet til at tackle de fremtidige udfordringer som B2B-sælger.

Send til en kollega

0.031