23948sdkhjf

Ny kundechef er godt i gang i Leasing Fyn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

Leasing Fyn har ansat Thomas Vandkrog Darving som ny kundechef for Transport- og industriafdelingen

Thomas Vandkrog Darving (50 år) startede i Leasing Fyn ved årsskiftet som kundechef og leder af Transport- og industriafdelingen.

Thomas er bankuddannet og har 24 års erfaring fra leasingbranchen - bl.a. 12 år  i SG Finans og heraf 4 år som leder af transport- og industriafdelingen. Senest har Thomas været direktør for PEMA Last- og Trailerudlejning A/S.

Foruden sin praktiske uddannelse og erfaring er Thomas HD i organisation.

Transport- og industriafdelingen består ud over Thomas af 11 super motiverede og engagerede medarbejder, der hver dag gør deres bedste for at sikre, at vores kunder inden for transport- og industribrancherne i hele landet bliver serviceret på bedste vis. Herudover tager afdelingen sig også af leasing af personbiler, der er et område i stor vækst i Danmark.

I Leasing Fyn har vi det som en del af vores DNA at have de bedste personlige realtioner til vores kunder. Og det er vigtigt for os, at det også er sådan vores kunder oplever os.

Hvis din virksomhed overvejer at investere i nye biler eller andet udtyr til virksomheden, så er du velkommen til at kontakte os på 62 61 20 20 - du kan også finde vores medarbejdere her.

Leasing Fyn har siden 1983 tilbudt leasing til dansk erhvervsliv i hele Danmark. Bag Leasing Fyn står Middelfart Sparekasse, Fynske Bank A/S og Sparekassen Sjælland-Fyn A/S. Hovedsædet ligger på Fyn ved afkørsel 52 Odense SV.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Send til en kollega

0.078