23948sdkhjf

RPC Superfos modtager IMDA 2019 pris i USA

| Medlemsnyhed | Indrykket af Superfos

Plastemballageproducenten RPC Superfos har netop modtaget en pris for “Best Label Design” til 2019 IMDA Awards i USA. Den prisvindende label er lavet til bøtter med suppe fra Heinz.

I juni har RPC Superfos, en af Europas førende producenter af plastemballage, fået tildelt den prestigefyldte pris Best Label Design 2019 i anledning af IMDA Awards Competition, afholdt i Tennessee. IMDA står for In-Mould Decorating Association og holder til i USA.

Den prisvindende label er udarbejdet til SuperLock® bøtter fra RPC Superfos i størrelsen 400ml. Hidtil er supperne i den volumen blevet solgt på dåse.

En ærefuld pris

Zbigniew Hryniewicz, salgsdirektør i CEE hos RPC Superfos, siger:

“RPC Superfos er beæret over at modtage dette års pris, IMDA Best Label Design Prize 2019. Labeldesignet er blevet udviklet i tæt samarbejde med Heinz, og vi er meget tilfredse med at se, hvor godt det kreative og stærke design tager sig ud på suppebøtten. Den upåklagelige kvalitet skyldes i høj grad også vores samarbejdspartner og label-leverandør Korsini SAF, som i øvrigt nominerede os til prisen, og vi er stolte over at dele æren med dem.”

Korsini SAF, der er labelleverandør, har hovedkontor i Tyrkiet, mens SuperLock® plastbøtterne bliver produceret hos RPC Superfos Mullsjö, Sverige.

In-Mould Labelling, der tåler autoklavering

Hygiejne og lang holdbarhed er nøgleord, når man skal beskrive SuperLock® bøtterne fra RPC Superfos i kombination med Korsini-SAF's iltbarriere-labels. De tåler autoklavering, og faktisk er det muligt at sterilisere bøtter med påfyldt indhold ved helt op til 120° C i 80 minutter. Bøtter og låg til supperne fra Heinz er sprøjtestøbt, mens bøtten er med In-Mould Labelling (IML) samt iltbarrierebeskyttelse. Låget er dekoreret med en standard IML, mens bøtterne er forseglet med aluminiumsfolie for at opnå en lang holdbarhed selv ved stuetemperatur.

Brugervenligt og fuldt ud genanvendeligt

SuperLock® bøtten har et meget brugervenligt låg, der nemt kan drejes af og skrues på igen. En anden fordel er, at bægeret er velegnet til brug i mikrobølgeovn, sådan at et velsmagende måltid meget let kan opvarmes inden for få minutter. Både låget og bøtten er 100% genanvendelige, hvilket også tydeligt fremgår af et mærkat på emballagen.

Best Label Design Award giver anerkendelse til de tekniske egenskaber og kvaliteten af den IML-løsning, som RPC Superfos kan levere i samarbejde med Korsini SAF.

Det er nu 13. gang, at der er blevet afholdt IMDA Awards – en årligt tilbagevendende begivenhed i USA.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Superfos

Send til en kollega

0.141