23948sdkhjf

Onlinekursus i Butikkens budget

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tradium

Lad dine hjemsendte medarbejdere blive opkvalificeret online og få VEU-godtgørelse for deres deltagelse.

Mange arbejdspladser har for tiden hjemsendte medarbejdere, der ikke kan udføre deres normale arbejdsopgaver. Derfor kan det være en god ide at bruge tiden til at at efteruddanne medarbejderne. Det kan lade sig gøre via Tradiums udbud af online-kurser.

Få styr på butikkens budget
I kurset ”Butikkens budget” lærer deltagerne at arbejde med resultatbudget. Efter kurset kan de opstille og arbejde med et resultatbudget, på afdelingsniveau og butiksniveau fx med regneark med nøgletal, procenter og simple formler. De kan desuden gennemføre budgetopfølgning og vurdere budgetafvigelser. 

Kurset er et af en lang række AMU-kurser, som Tradium udbyder som fjernundervisning. Der er både kurser til bestemte målgrupper, som detailhandlen, men også mange kurser, der henvender sig bredt – fx inden for IT. 

På skolebænken hjemmefra
Ved fjernundervisning deltager medarbejderne i kurserne hjemmefra. Man sidder med sin egen pc og deltager i undervisning med de samme undervisere som til almindelige kurser, og man får den samme opkvalificering.

Når kurserne bliver udbudt som AMU-kurser kan virksomheden få dækket løntab via godtgørelse til erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse (VEU-godtgørelse) efter gældende lovgivning, hvis medarbejderen er i AMU-målgruppen.

Læs mere på Tradium.dk/fjernundervisning

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tradium

Vester Alle 26
8900 Randers C
Danmark
Tradium

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.062