23948sdkhjf

Rent indgangsparti serveret på et sølvfad

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Det er slet ikke så besværligt som det lyder! I kan nemt holde indgangpartiet tørt for efterårsregn, slud og mudder.

Med en simpel løsning af en skrabemåtte og tekstilmåtte, har I rene og pæne kontorarealer, butikslokaler og indgangspartier. Læs mere herunder, eller se den vedhæftede folder og video.

Langt de fleste steder havner mellem 500 og 800 kg skidt årligt på indgangsgulvet i en kontorbygning i en større kontorbygning.  Det slider på gulvene og kræver ekstra rengøring for at holde dem pæne. Løsningen for at holde indgangsgulve pæne og ryddelige er indgangsmåtter. Og hemmeligheden er at tænke i snavszoner - fra det grove til fine snavs. Det grove snavs stoppes allerede i eller uden for indgangen, og jo længere den besøgende går, jo finere bliver snavset under skoene. Hver zone kræver sin egen særlige måtte for at rengøringen bliver så effektiv som muligt.

Lige fra starten
Den mest effektive løsning med den mest omkostningseffektive gulvrengøring fås, når man lige fra starten planlægger indgangen i forskellige zoner. Måttesystemet bliver en naturlig del af indgangens designløsning, og tilføjer en positiv oplevelse for besøget.

Længden er vigtig
Jo længere indgangszonen er, jo mere snavs opfanges af måtterne. Efter 6-8 trin er op til 80% procent af snavset frigivet fra skoene. En tommelfingerregel er, at tænke og planlægge i tre meter zoner: 3 - 6 - 9 meter.
Tilføj mindst tre meter måtte i vanskelige og snavsede forhold. Eller for eksempel en ekstra måtte til vinteren.

Nem at rengøre - Nem at montere
Hele Vileda  Professionals skrabemåtte serie har ingen hulrum, hvor snavs kan gemme sig, og den er nem at rulle sammen. Takket være modulopbygningen er det nemt at montere måtten og nemt at flytte rundt på moduler for jævn slitage, hvilket giver endnu længere levetid!

Vi er jeres måtteksperter
Vi kommer gerne ud til jer og rådgiver om løsninger og måler op  

Måtter og rengøring er en sag for eksperter. Derfor kommer vi gerne ud til jer og rådgiver jer om egnede løsninger til jeres indgangspartier.

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring, og har i dag et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Korskildelund 6
2670 Greve
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078