23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få et bid af Italien med bøffelsmør fra Fattorie Garofalo

Smør fra bøfler. Det kan lyde skørt i Danmark, hvor markerne er fyldt med græssende køer. Men i Italien er det en specialitet, der har givet italienerne en udsøgt smagsoplevelse igennem årtier.

Mange har smagt bøffelmozzarellaen eller Mozzarella di Bufala, som er navnet i Italien. Denne er helt sin egen og må ej forveksles med udgaverne af mozzarella lavet på komælk. Det er faktisk nærmest en fornærmelse for mange italienere, der vil sige: Kun med bøffelmælk kan den delikate og karakteristiske smag sikres.

Det samme er gældende for bøffelsmørret, der får en særlig fyldig og velbalanceret smag på baggrund af bøffelmælken. Bøffelsmør har rødder i regionen Campania, hvor Napoli er hovedstaden. Du får derfor et lille bid af Italien, hver gang du sætter bøffelsmør fra Fattorie Garofalo på bordet. Den er både velegnet på brød og i madlavningen.

Fattorie Garofalo har stolte traditioner med mejeriprodukter samt stor respekt for miljøet og dyrevelfærd. Dette går godt i tråd med Falengreens ønske om at introducere udenlandske produkter med fokus på kvalitet og smag til de danske forbrugere.

Bøffelsmørret fra Fattorie Garofalo kan findes i Føtex og Bilka landet over, og derudover fås den også på kampagne i Irmas butikker i perioden 28/01-03/02.

Ønsker du vide mere om Falengreen, kan du læse meget mere her

Falengreen A/S
Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19944077
P nummer: 1004115987

Send til en kollega

0.049