23948sdkhjf

Spar 75% ved at gå fra leje til eje

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

CLEANS har lavet beregninger på hvad kommuner og institutioner kan spare ved at gå fra at leje måtter, til at eje.

Kommuner og institutioner har mange måtter i bygningen. Dog lejer de fleste deres måtter, da engangsomkostningen ved at købe måtterne virker som en for stor udgift. 

Slagelse kommune har dog lavet skiftet og kan kun se fordele ved at eje måtterne, både økonomisk og miljømæssigt da man sparer de mange ture til renserierne. Kunne det også være en løsning for jer? 
Læs artiklen inde på vores hjemmeside her: kandusepointen.dk , og læs om hvad Slagelse kommune har af erfaring med skiftet. 

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores salgsside Kandusepointen.dk og vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052. 

Distrikschef Vest - Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst - Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243
 
Vileda Professional - a brand of Freudenberg
Vileda Professional står for nytænkning inden for rengøringsløsninger og -systemer til professionelle brugere inden for forskellige områder, såsom kontorer, skoler og industrier, sundheds- og hospitalsvæsenet samt HoReCa (hotel, restaurant og catering). Vileda Professional tilhører Freudenberg Gruppen, et familieejet globalt foretagende med hovedkontor i Tyskland. Produkter, træning og instruktion er tilgængeligt via udvalgte udbydere i Danmark. Se mere på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Korskildelund 6
2670 Greve
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063