23948sdkhjf

Højer Pølser: Røget mørbrad hører sig til på smørrebrødet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

Hos Højer Pølser har de igennem årtier serveret smag- og kvalitetsfulde pølse- og pålægsvarer. En af klassikerne er røget mørbrad, der er utrolig velegnet på smørrebrødet.

Vi danskere elsker smørrebrød. Dette skyldes givetvis, at smørrebrødet er et dansk koncept, der for alvor slog igennem i slutningen af 1800-tallet. Sidenhen er det blevet en del af dansk kultur og efterhånden også den internationale køkkenkultur.

En af klassikerne er sammensætningen mellem røget mørbrad og røræg, der smager fantastisk på smørrebrød. Kombinationen mellem det velsmagende kød og de cremede røræg skaber en udsøgt smagsoplevelse, og den bliver blot endnu mere fremtrædende ved at tilsætte purløg og friskkværnet peber. Det er enkelt, men lækkert. Lige sådan som smørrebrød bør være.

Igennem årtier har Højer Pølser produceret røget mørbrad med fokus på smag og kvalitet. Her udvælges kun de bedste svinemørbrad. Efterfølgende bliver kødet tørsaltet, modnet og koldrøget, så de får den kvalitetsfulde smag, der karakteriserer produkterne fra Højer Pølser. Mørbraden leveres i et stykke, hvilket sikrer, at smagen og teksturen bibeholdes. Herefter kan den skæres i skiver og serveres på smørrebrødet. Nemt og lige til for både private forbrugere og professionelle køkkener.

Efterhånden er det blevet en tradition for mange, at den røgede mørbrad hører sig til i forbindelse med påskefrokoster. Igen er det koblingen med røræg, der gør sammensætningen aldeles velegnet på det kolde bord, når påsken skal nydes med familien. Men røget mørbrad kan nydes året rundt, når man virkelig trænger til et stykke godt smørrebrød efter de gamle dyder. Det går aldrig af mode.

Har du brug for pålægs- og pølsevarer af højeste kvalitet, står konsulenterne fra Q Foods altid klar til at hjælpe og vejlede. Det er nemlig Q Foods, der står for salget af Højer Pølsers smagfulde produkter. 

Du finder kontaktoplysninger på konsulenterne fra Q Foods lige her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Send til en kollega

0.125