23948sdkhjf

Produktnyhed! Ultra rent med UltraFlex

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Vileda Professionel introducerer nu et nyt moppesystem, som giver jer den gyldne middelvej mellem vores populære burrebåndsmopper og innovative Swep Duo system.

Vi hos Vileda Professionel kan nu løfte sløret for vores nyeste moppesystem Ultraflex!
 
Ultraflex systemet giver dig effektiviteten fra vores dobbeltsidede Swep Duo mopper, og enkeltheden fra vores ExpressPro burrebåndsmopper, i én moppe.
 
UltraFlex – UltraSpeeds storebror
 
Mange af vores kunder er efterhånden bekendte med vores UltraSpeed system,  men er måske ved at være klar til at lave skiftet fra det almene ”spand og presse” system, over til at benytte forfugtede mopper.
Og her er UltraFlex den perfekte løsning.
 
UltraFlex mopperne ligger sig nemlig op ad vores UltraSpeed mopper, og har de samme fantastiske egenskaber.
 
Du kan læse mere om UltraFlex mopperne og deres egenskaber her 
 
Effektiv og prisvenlig
UltraFlex er også blevet udviklet i et forsøg på at skabe et mere prisvenligt alternativ til vores andre dobbeltsidede mopper, men uden at gå ned på effektiviteten når det kommer til rengøringen.
UltaFlex kan i dag fås med 2 forskellige mopper, som har en medium holdbarhed hvilket vi l sige at de kan klare 250 vaske.
 
(Skal du bruge et mere holdbart og grønnere alternativ, så hold øje med vores LinkedIn profil i starten af september, hvor vi kommer med en spændende nyhed! Hvis du følger os går du aldrig glip af nyheder, tips og videoer) 
 
Hygiejnisk system, som er nemt at lære
UltraFlex systemets innovative fremfører gør det nemt for dig at udskifte de beskidte mopper, uden at behøve at røre ved dem. Der er nemlig indbygget en trækflig i fremføreren, som nemt slipper moppen direkte ned i vaskeposen. Den rene moppe bliver påsat ved blot at lægge den på gulvet, og sætte fremføreren igennem stropperne.
I videoen længere oppe kan du se hvor nemt UltraFlex systemet er at arbejde med.
 
Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores youtubekanal og vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052. 
Distrikschef Vest - Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst - Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243
 
Vileda Professional - a brand of Freudenberg
Vileda Professional står for nytænkning inden for rengøringsløsninger og -systemer til professionelle brugere inden for forskellige områder, såsom kontorer, skoler og industrier, sundheds- og hospitalsvæsenet samt HoReCa (hotel, restaurant og catering). 
Vileda Professional tilhører Freudenberg Gruppen, et familieejet globalt foretagende med hovedkontor i Tyskland. Produkter, træning og instruktion er tilgængeligt via udvalgte udbydere i Danmark. Se mere på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141