23948sdkhjf
Del siden
Annonce

"løven" Jacob Risgaard

For omkring et halvt år siden investerede Hosta Industries i Saniståls StockMaster Grid. En intelligent lagerløsning, som er udviklet i tæt samarbejde med kunder inden for metalindustrien, heriblandt Hosta Industries

Morten Bo Jacobsen er koordinator i Hosta Industries CNC-afdeling. Han ved som den første, hvor vigtigt det er, at de rette værktøjer hele tiden er på deres plads og at der ikke mangler noget.

 For omkring et halvt år siden investerede Hosta i en StockMaster Grid – en intelligent lagerløsning udviklet af Sanistål, der netop sørger for, at værktøjer hele tiden er tilgængelige. Og investeringen har sparet Hosta for både tid og penge i en travl produktionshverdag.

 Vil du høre mere om mulighederne inden for intelligente lagerløsninger og optimering af indkøbsprocesser – så skulle du kraftigt overveje at deltage ved vores inspirationsdag onsdag d. 1. marts i Hjallerup. På inspirationsdagen vil bl.a. Sanistål fortælle om, hvordan de igennem intelligente lagerløsninger hjælper produktionsvirksomheder med at optimere indkøbsprocesser.

Du kan tilmelde dig arrangementet her – det koster ikke noget at deltage: 

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Kontaktperson

Christian Mosevang
Direktør
+45 20111799 cm@hosta.dk

Send til en kollega

0.047