MYLAR® COOK testkøkken – afprøv dine egne produkter og opskrifter
Med MYLAR® COOK lykkes velsmagende flæskesteg med sprød svær lige så nemt som en saftig laksesteak eller lasagne. Afprøv dette innovative koncept 25.-27. marts 2014 hos Multivac i Tyskland.
Det alsidige og informative program indledes med en introduktion til MYLAR® COOK konceptet. Derefter får deltagerne mulighed for at forberede, pakke og tilberede egne retter og opskrifter.
Multivac i Tyskland har indrettet et fuldt udstyret testkøkken som en del af deres Training & Innovation Center i Wolfertschwenden, hvor der kan udføres avancerede tilberedningsmetoder. Køkkenet indeholder forskellige ovne og udstyr som mikroovne, kontaktgrill, Merrychef eller sous-vide. En kok, som bl.a. er ansvarlig for gennemførelse af events som denne, støtter deltagerne i udviklingen af egne opskrifter. Multivac stiller de nødvendige ingredienser til rådighed, men deltagerne kan også medbringe egne produkter.
Bredt spektrum af applikationer
Et bredt udvalg af produkter kan pakkes i MYLAR® COOK, fra kød til fisk og grønsager. MYLAR® BAKE er et specielt koncept til pakning af bagværk. “P.t. anvendes MYLAR® COOK hovedsageligt til kødprodukter som forædles med marinade, krydderier og saucer” siger Robert Wild, der er ansvarlig for MYLAR® COOK og MYLAR® BAKE hos Multivac i Tyskland.
Produkter, som er pakket i MYLAR® COOK, tilberedes som ready-to-cook produkter, hvorefter de vakuumpakkes i ovnklar folie og efterfølgende nedfryses eller lægges på køl. Senere tages de direkte fra fryseren eller køleskabet og lægges ind i ovnen eller mikroovnen for at blive stegt eller bagt.
Prisgunstig og energibesparende, høj kvalitet
MYLAR® COOK folierne er fremstillet således, at svejsesømmen åb-ner af sig selv inde i ovnen, når et vist tryk opnås. Da pakken åbner af sig selv kan dampen slippe ud. En ekstra dampventil, som ved konventionel tilberedning i ovn, er ikke nødvendig her. Det gør MYLAR® COOK konceptet særlig prisgunstigt og energibesparende, og samtidig opnås en bedre kvalitet.
Sammenlignet med traditionel pakning i sammensatte folier, er folieforbruget væsentlig mindre, ligesom konceptet også reducerer rengøringsarbejdet og vandforbruget i køkkenet.
Tilmelding
Såfremt du er interesseret i at deltage i MYLAR® COOK Innovation Days, kan tilmelding ske til Jens Madsen hos Multivac i Vejle. Jens Madsen kan træffes på tlf. 2338 8979 eller pr. e-mail jens.madsen@multivac.dk. senest d. 17 marts 2014.
Deltagerantallet er begrænset til 15 personer pr. dag.
Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og markedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har lidt over 4000 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.
Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, PFM, Ishida og Bizerba samt samarbejde med BEMIS Europe.