23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UNIFOLD Container

Unifold containere er yderst velegnet til virksomheder der transporterer flydende væsker, eksempelvis mælkeprodukter eller viskøse produkter.

EGENSKABER, FORDELE OG UDBYTTE

-Sammenklappelig konstruktion. Containeren er foldbar og fylder derfor kun 1/3 af sin udfoldede størrelse, når den står tom på lager, og når den fragtes, hvilket giver væsentlige besparelser på returfragt og lageromkostninger.

Container med integreret palle. Der er således ingen løse dele at holde styr på, og 1 person kan uden problemer håndtere både montage og fyldning.

Optimal tømning igennem bunden af containeren, hvilket sikrer minimalt produktspild. Bundudløbet er det laveste placerede punkt på hele containeren. For optimal tømning og tømning af viskøse produkter kan der endvidere leveres et vridersystem og/eller en varmemåtte for tømning af produktet. Fod pendal giver forbedret udtømning og minimerer restprodukt i lineren.

Mindre rengøring, da der med ny liner ved hver fyldning gives garanti for en "ny" container hver gang.

God fleksibilitet fordi containeren med en liner ved hver fyldning således kan anvendes til forskellige produkttyper.

Miljøvenligt system. Liner i 100% polyethylen destrueres efter brug uden miljøskadelige virkninger. Lineren sikrer også, at der ikke skylles restprodukt ud i "miljøet" som ved rengøring af andre tanksystemer.

Minimering af timeløn. Ved at undgå "stor" vask som ved en alm. IBC spares der både på vand, energi samt mandskabs timer da Unifold containeren nemt kan røngøres.

God økonomi. En forventet levetid på mere en 10 år på Unifold containeren giver en god økonomi på lang sigt.



Kontakt os for yderligere information omkring UNIFOLD containerne herunder køb/leje heraf på:

Telefon: (+45) 74 59 16 80 eller aktiverer vor hjemmeside ved hjælp af nedenstående link.

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Send til en kollega

0.047