23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis konference om DGNB-certificering - de kommende krav og standarder inden for byggebranchen

Konferencen er relevant for alle involverede i et byggeri – lige fra planlægning, til produktion, udførelse og helt frem til og med nedbrydning og genanvendelse.

Er din virksomhed forberedt på fremtidens krav inden for byggeri og byggematerialer? Kom og hør om hele idéen med at certificere bæredygtige byggerier og den metodik, som anvendes i forbindelse med en DGNB-certificering.

Du kommer også til at høre om de erfaringer, der er gjort i forbindelse med konkrete byggerier, der er opført som DGNB-byggeri. Sidst men ikke mindst kan du høre om mulighederne inden for efter- og videreuddannelse, hvis din virksomhed har brug for hjælp i den retning.

Konferencen er relevant for alle involverede i et byggeri – lige fra planlægning, til produktion, udførelse og helt frem til og med nedbrydning og genanvendelse.

Konferencen arrangeres af EU-projektet EDECON og er et tilbud til virksomheder, der ønsker at stifte bekendtskab med tankegangen bag ECO-design og ikke mindst de ECO-design krav, der vil blive stillet til energirelaterede produkter - dvs. produkter, der enten selv bruger energi, eller som har betydning for energiforbruget, når de bliver brugt, eksempelvis vinduer. Samtidig skal byggematerialer være CE-mærket inden 2020 og flere og flere bygherrer stiller allerede i dag krav om at bygge efter bæredygtige standarder.

Konferencen afholdes i Kvarter- og Sundhedshuset, Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg Øst, fredag den 27. september 2013 i tidsrummet 9-13.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig pga. forplejning. Se hele programmet i vedhæftede dokument og send din tilmelding til jvn@aalborg.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.048