23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Italiensk virksomhed søger samarbejdspartner til udvikling og produktion af innovativt målesystem

Virksomheden har udviklet en innovativ metode til kontaktfri måling bestående af billige komponenter. Produktion af måleudstyr er ikke virksomhedens kompetence hvorfor den søger industrivirksomheder som samarbejdspartnere.

Virksomhed er italiensk og har udviklet en innovativ metode til kontaktfri måling ved hjælp af et målesystem, der måler med høj præcision og samtidigt består af billige komponenter.
Relevante sektorer er indenfor industriel automatisering (at fastslå positionen af punkter indikeret af en operatør samt at fastslå placeringen af faste/bevægelige objekter) og rumbaserede applikationer (rumfartøjers autonome stillingsbestemmelse ud fra målinger af stjerner).

Produktion af måleudstyr er ikke virksomhedens kompetence, hvorfor virksomheden er på udkig efter andre industrivirksomheder, der arbejder indenfor feltet og har de nødvendige evner til at indgå i et samarbejde i udvikling af produkter baseret på den nye metode. Produktet skal markedsføres både til industrielautomatisering og rumapplikationer
Metoden blev oprindeligt udviklet af firmaet til rumapplikationer og blev senere med succes anvendt i eksperimenter i industrielleapplikationer indenfor robot- og maskinudstyr.
På baggrund af de opnåede resultater, mener selskabet, at tiden er moden til udvikling af et kommercielt produkt, som skal give en ydelse tilsvarende eller bedre end de nuværende produkter på markedet og til lavere produktionsomkostninger (virksomheden anslår, at der kan opnås en reduktion i omkostninger på en faktor 10).

Virksomhed er især interesseret i tekniske og forskningsmæssige samarbejdsaftaler samt joint venture.

Fordele og fornyelser:

Multicamera Målesystem funktioner og ydeevne inden for industriel automation:
• lave omkostninger til brug af kamera
• "Plug & Play "-funktionalitet
• auto- tilpasningsevne til at fungere i tilfælde af ændrede miljøforhold
• samplingfrekvens 100 Hz
• høj målenøjagtighed : 1 / 10.000
Udviklingstrin :
Prototype til rådighed for demonstration.

Bemærkninger vedrørende udviklingstrin :
Multicamera til industriel automatiseringsapplikationer: Systemet er udviklet og afprøvet med succes i europæiske projekter

For mere information kan Kirsten Ejdum-Bøgh kontaktes på tlf. 3199 0961 eller Oplys venligst referencenummer TOIT20140108001 ved henvendelse.

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

HBP
Hanne Bregendahl Pihl
Projekt- og Administrationschef
+45 61885307 hbp@ndeu.dk

Send til en kollega

0.031