23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En polsk distributør af frugt og grøntsager på udkig efter leverandører

Virksomheden har et udbygget netværk i Polen og er på udkig efter leverandører, der kan leverer frugt og grøntsager af høj kvalitet.

Virksomheden er en meget dynamisk polsk distributør af frugt og grøntsager og sælger sine produkter på hjemmemarkedet og i de fleste europæiske lande. Virksomheden har et bredt netværk af anerkendte leverandører af frugt og grøntsager fra hele Europa, Tyrkiet, Argentina, Chile og Sydafrika. Selskabet har et udbygget netværk af langsigtede relationer med velrenommerede kunder på engrosmarkedet i Polen, og har haft succes med at sælge sine produkter til supermarkederne grundet produkternes høje kvalitet.

På nuværende tidspunkt leverer virksomheden til fire lagre i: Krakow, Warszawa og Przemysl samt til en logistisk platform i Warszawa, der servicerer store kommercielle netværk af super -og hypermarkeder. Lageret i Przemysl er en fremragende base for, at eksportere varer til de østlige markeder, navnlig til Ukraine.

Det er virksomhedens ambition og vigtigste mål, at sikre en effektiv og optimal fordeling af frugt og grøntsager samt sikre en fuld vifte af produkter af årstidens frugt og grønsager til deres kunder.

Fordele
• Betydelig erfaring på markedet
• Bredt netværk af velrenommerede leverandører
• Kvalificeret personale
• Fremragende logistiske kapacitet
• Produkter af høj kvalitet
• Konkurrencedygtige priser

For mere information kan Julie Ringgaard Jensen kontaktes på tlf. 9931 1538 eller Oplys venligst referencenummer 20090708014 BR ved henvendelse

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

HBP
Hanne Bregendahl Pihl
Projekt- og Administrationschef
+45 61885307 hbp@ndeu.dk

Send til en kollega

0.062