23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fransk handelsagent med speciale i vedvarende energi søger virksomheder indenfor vedvarende energi.

Fransk handelsagent med speciale i sektoren for vedvarende energi, træ varmesystemer, sol, etc. og biprodukter, tilbyder sine tjenester til producenter, der ønsker at sælge deres produkter i Frankrig.

Agenten har ekspertise i, at skabe og udvikle distributionsnet og er specialiseret i salg og marketing af produkter på området for vedvarende energi: biomasse, kraftvarmeproduktion, brændeovne, og energibesparelser.

Denne franske handelsagent rådgiver og giver fuld service til virksomheder, der ønsker at eksportere til det franske marked. Det går fra markedsundersøgelser, test efterspørgslen af produktet, fransk lovgivning og standarder, søgning af distributører/importører etc.
Virksomhedens speciale er produkter knyttet til sektoren for vedvarende energi hovedsagelig biomasse (træ varmesystemer, komfurer og kedler, energibesparelser), og til en vis grad af solcelle- og solvarmeanlæg. Den søger virksomheder, der er involveret i vedvarende energi og er interesseret i at eksportere til det franske marked.

Fordele og Innovations
• 25 år i salg og marketing i Frankrig samt eksport

For mere information kan Julie Ringgaard Jensen kontaktes på tlf. 9931 1538 eller jr@aalborg.dk. Oplys venligst referencenummer 20120731020 ved henvendelse.

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

HBP
Hanne Bregendahl Pihl
Projekt- og Administrationschef
+45 61885307 hbp@ndeu.dk

Send til en kollega

0.11