23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Workshop om fermentering og smag den 1.-2. oktober 2014, Aarhus

Hvad sker der med smag og konsistens, når vi fermenterer fødevarer? Hvordan kan vi beskrive det og kontrollere det, og hvordan kan vi beskrive produkternes kvaliteter? Hvordan forbedrer vi smag – minimerer uønskede noter – maksimerer ønskede noter? Hvad er forbrugerpræferencerne – og hvordan opfylder vi dem?

ISI Food Protection, InnovaConsult, Danish Food Cluster og Agro Business Park inviterer til en opdatering af kødfermenteringsprocesser, til at smage, til at lugte og til at diskutere, hvordan de spændende potentialer indenfor fødevarefermentering kan udnyttes i fremtiden.

Mere information er tilgængelig her.

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

HBP
Hanne Bregendahl Pihl
Projekt- og Administrationschef
+45 61885307 hbp@ndeu.dk

Send til en kollega

0.11