23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Polsk underleverandør tilbyder system til massive trækonstruktioner fremstillet af lamineret træ

Virksomheden tilbyder et HBE (home-base (asset) exploiting) -system til massive trækonstruktioner fremstillet af lamineret træ. Der tilbydes tjenester af høj kvalitet fra projekt og design over produktion, levering og montage.

Den polske virksomhed tilbyder et HBE system til massive trækonstruktioner af lamineret træ. Systemet sikrer overholdelse af alle krav til moderne bygninger. Den vigtigste fordel er høj kvalitet, nem sammensætning og mulighed for at tilpasse projektet til kundens behov, fremragende støj og brandsikring, samt evnen til at akkumulere høje niveauer af varme. Den innovative teknologi blev introduceret på markedet i 2010.

Virksomheden tilbyder en omfattende service fra design af projektet, gennem salg og levering af lamineret træ til den endelige montage og er eneforhandler af en af de verdens ældste og største producenter af limtræ i Polen.
Mange års erfaring sikrer, at virksomheden kan udføre selv de mest avancerede arkitektoniske koncepter. Hertil kommer, at high-end udstyr og værktøjer gør det muligt at opnå håndværksmæssig kvalitet på kort tid. Virksomheden tilbyder sine tjenester som underleverandør. Virksomheden er på udkig efter byggefirmaer, der er interesseret i bygningen ved hjælp af HBE-systemet.


I 2012 byggede virksomheden 340 laminerede trækonstruktioner, og har leveret over 560 projekter. Virksomheden har fem-akset træbearbejdningsmaskine der gør det muligt at bearbejde af hver side, hvilket sparer tid og sikre 100 % nøjagtighed.
Trædele til konstruktionen kan distribueres eller eksporteres til andre lande, via
samarbejdende transport virksomheder, der har erfaring med transport i stor skala.


Fordele forbundet med HBE byggesystem er som følger:
1. Enestående kvalitet på grund af den høje grad af præfabrikation og efterfølgende kort tid for byggeri
2. Evnen til at tilpasse et projekt
3. Sikker og omhyggelig kontrol med byggemateriale
4. Et behageligt klima i indbyggede rum, regulering fugt diffusion (træ har stor evne til at absorbere og derefter slippe fugt, hvad sikrer dens optimale niveau)
5. Fremragende beskyttelse mod støj og brand
6. Alle byggematerialer af træ har den højeste varmeakkumuleringkapacitet, hvilket resulterer i den bedste varmeisolering om sommeren.
7. Det er muligt at vælge facade dvs. gips, klinker eller forskalling, hvad til gengæld åbner mange muligheder for design, både i moderne eller klassisk arkitektur.
8. Træ er det eneste byggemateriale, der kan købes, behandles og anvendes med lave udgifter til energi.
9. Installation af skabe og ekstra udstyr kan foretages direkte i træet. Træoverflader kan forblive synlige eller dækkes med gipsplader.

For mere information kan Julie Ringgaard Jensen kontaktes på tlf. 9931 1538 eller . Oplys venligst referencenummer BOPL20131219003 ved henvendelse

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047