23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Polsk virksomhed søger langsigtet joint venture med innovative koncepter inden for medicinsk udstyr

Virksomheden tilbyder tjenester indenfor design og fremstilling af medicinsk udstyr og søger partnere med innovative koncepter. Virksomheden har samarbejdspartnere i EU og USA og ønsker et langsigtet samarbejde i form af joint venture og udlicitering

Selskabet konstruerer og fremstiller medicinsk udstyr og de nuværende produkter er inden for biopsi, lægemiddelafgivelse (drug delivery), anæstesiologi og kitting/emballage. Virksomheden opererer i B2B sektor, og tilbyder avancerede teknologier og løsninger til store medicinske selskaber primært i USA og Vesteuropa.

Virksomheden er en del af et dansk holdingselskab og beskæftiger omkring 100 mennesker bestående af operatører, teknikere, højt kvalificerede ingeniører og kvalitetssikringsspecialister.
Der tilbydes designudvikling og fremstilling af medicinsk udstyr baseret på mekaniske og elektromekaniske kompetencer. Produktionen foregår i et kontrolleret og rent miljø i Polen til konkurrencedygtige priser.

Virksomheden er ISO 13485 certificeret og har erfaring i produktion af medicinsk udstyr til
det europæiske og amerikanske marked. Virksomheden er interesseret i at etablere et langsigtet samarbejde i en form for joint venture-og underleverancer.

Fordele
- Kompetente medarbejdere inden for:
o F&U
o elektromekanik
o automatisering,
o produktion og samling af præcisionskomponenter
o kvalitetsstyring i medicinalindustrien
- Et fuldt omfang af aktiviteter, der gør det muligt at bringe et medicinsk produktkoncept til markedet
- ISO 13485-certifikat
- Erfaring i produktion af medicinsk udstyr til de europæiske og amerikanske markeder

For mere information kan Kirsten Ejdum-Bøgh kontaktes på tlf. 3199 0961 eller . Oplys venligst referencenummer BOPL20140522005 ved henvendelse

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.033