23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tysk producent af et intelligent system til bygningsautomation (BUS-system) søger forhandler

Der søges salgspartnere med kontakter til arkitekter, konsulenter og elektrikere. Systemet installeres af elektrikere og en partner skal derfor yde teknisk uddannelse og støtte til kunderne, hvilket producenten vil være behjælpelig med.

Virksomheden beskæftiger sig med udvikling og produktion af BUS-Systemer til bygningsinstallationer og søger agenter eller tekniske salgspartnere. BUS-System anvender (LCN Technologi) og består af et sæt af komponenter, der efter elektrikerne har installeret systemet, styrer alle elektriske anlæg i bygningen. Systemet er yderst brugervenligt og enkelt at installere og programmere. Enhver elektriker kan installere systemet, da det blot kræver én dags kursus at anvende BUS-Systemet og prisen for den nødvendige software er lav.

Systemets applikationer strækker sig fra alt imellem et enkelt værelse til højhuse. Teknologiens omfattende funktioner omfatter, dæmpning af lys i teatre, sensorer til: lys, bevægelse, temperatur, luftfugtighed, CO2 og vejrsensorer, glas touch-tastaturer og har 5 forskellige adgangskontrolenheder fx. aktive og passive transpondere og meget mere. De fleste komponenter er til rådighed for lofts- eller DIN-skinnemontering.

BUS-System indeholder en high-end visualisering for forskellige bygninger i verden, og da det er webbaseret, kan det bruges af stort set enhver enhed så som pc'er, tablets, smart phones etc. Systemet er unikt på verdensplan og kombinerer fleksibilitet, professionelle high-end funktioner med meget moderate priser samt nem installation.

Den tekniske uddannelse og støtte til kunderne vil være en fordel for en eventuel partner, da dette vil sikre et langvarigt partnerskab med kunden. Den tyske producent er i den forbindelse indstillet på at yde støtte til dette.

Fordele:

- BUS-System med LCN teknologi er et af verdens mest kraftfulde systemer, der dækker alle kontrolfunktioner i enhver bygning.

- Systemet kan anvendes i højhuse.

- Systemet er enkelt og har lave omkostninger og er derfor velegnet til små bygninger.

- Touch-tastaturerne af glas er vinder af den berømte RedDot-Design pris.

- Er teknisk førende i forhold til kvalitet/prisforhold.

- BUS-Systemet er verdens førende indenfor BMS-systemer.

For mere information kan Julie Ringgaard Jensen kontaktes på tlf. 9931 1538 eller . Oplys venligst referencenummer BODE20140725004 ved henvendelse

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

HBP
Hanne Bregendahl Pihl
Projekt- og Administrationschef
+45 61885307 hbp@ndeu.dk

Send til en kollega

0.047