23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilmeld dig Mobile World Congress og vær med til at fejre 10 års jubilæum

Enterprise Europe Network arrangerer i samarbejde med InfinIT matchmaking og networking på Mobile Congress i Barcelona 2.marts 2015

Tag med til Mobile World Congress for reduceret pris og få adgang til verdens største messe for produkter, løsninger og teknologier inden for den mobile verden. Bliv klog på den nyeste udvikling i branchen og de seneste teknologier inden for det eksplosivt voksende apps community.

Få styr på, hvordan du kan bruge mobile løsninger i din markedsføring - og udnyt denne platform til ”power networking” med de bedste spillere inden for branchen!

Turen byder også på fagligt og socialt samvær med andre danske deltagere og ikke mindst international matchmaking på Mobile World Congress med nye, potentielle samarbejdspartnere fra hele Europa.

MWC tal og tips for 2015...
Mobile World Congress er stedet, hvor alle med produkter, services eller interesse inden for den mobile verden mødes:
• Flere end 1.500 af branchens førende udbydere af mobile produkter, services og teknologier deltager som udstillere på messen
• Årets App Planet ventes at samle 200 App-udstillere og 12.000 app-udviklere
• Verdens største forbrugerbrands giver mobile markedsføringstips

Læs mere på: www.mobileworldcongress.com

Kom billigt på MWC
For at opnå den reducerede entrépris på dette års Mobile World Congress er eneste krav, at du deltager i den internationale matchmaking og har min. to planlagte og godkendte møder.

Hvad går matchmaking ud på?
Matchmakingen foregår den 2.-4. marts 2015, og både udstillere og besøgende kan deltage. Her får du mulighed for at mødes direkte med potentielle samarbejdspartnere og drøfte muligheder inden for både produktudvikling, forskning og udvikling, joint ventures, produktion, køb/salg, markedsføring og andre former for samarbejde. Deltagerne er både virksomheder, universiteter og forskningsinstitutioner.

I 2014 deltog mere end 25 lande i matchmakingen på Mobile World Congress. Matchmakingen arrangeres af Enterprise Europe Network, der hjælper dig i hele processen.
Tilmeldingsfrist er 2. februar.

Læs mere om matchmakingen her

For mere info og tilmelding, kontakt
Kaspar Nielsen,
Tlf. 5094 9333
Mail: kan@clusterexcellencedenmark.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

HBP
Hanne Bregendahl Pihl
Projekt- og Administrationschef
+45 61885307 hbp@ndeu.dk

Send til en kollega

0.031