23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Britisk forskningsvirksomhed med ekspertise i naturlige hudplejeprodukter tilbyder service

Virksomheden arbejder på forkant med nyskabelse af naturlige aktive forbindelser mellem råvare og hudpleje. Virksomheden tilbyder produktion og serviceaftaler til hudpleje og kosmetiske producenter, distributører, samt andre inden for branchen.

Virksomheden består af et team af forskere og samarbejdspartnere, hvis mission er levere banebrydende produkter, der er effektive og som har en målbar fordel for forbrugerne. Virksomheden bruger de seneste videnskabelige resultater inden for biokemi, genetik, DNA-analyse, proteomik forskning og systembiologi til at forstå hudtyper og hvordan de reagerer på forskellige hududfordringer, såsom allergener, forurening, aldring, akne, eksem m.m. Forskningsvirksomheden udvikler banebrydende hudplejeprodukter af naturlige råvare og kan tilbyde testning af hudplejeprodukter, identifikation af aktive stoffer og in-silico eksperimenter, som gør det muligt at fremskynde processen.

Virksomheden samarbejder med partnere i produktdesign, branding og markedsføring, som hjælper med at bringe nye produkter frem mod lancering og kan dermed tilbyde en komplet løsning

For yderligere information kontakt og interesse:
Stephanie Tønner

South Denmark European Office // Enterprise Europe Network
Forskerparken 10, 5230 Odense M
Mob.: + 45 31 63 69 16
E-mail: stagiaire5@southdenmark.be
Web: www.southdenmark.be // [www.enterprise-europe.dk]www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.031