23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Producent af miljøvenlige diagnosticerings enheder søges til det britiske marked

En britisk virksomhed har udviklet en håndholdt diagnosticering enhed i oxo-nedbrydelig plast. Virksomheden søger en producent til at producere disse håndholdte diagnostiske enheder.

Oxo-nedbrydeligt plast er et miljøvenligt alternativ, uden metan udslip, som nedbrydes uskadeligt og som dermed ikke efterlader spor i miljøet. Enheden indeholder en dobbelt teststrimmel som via en analog enhed bekræfter pålideligheden af testresultatet, samt en slide-mekanisme, der sikrer forebyggelse af krydskontaminering. Disse mekanismer virker enkelt og effektivt uden brug af batterier eller andre elektroniske komponenter.
Virksomheden har stor erfaring i produktdesign, fremstilling, licenser og distribution i mange industrisektorer. Mange af deres produkter sælges i Storbritannien, Europa, USA, Australien og Asien.
Virksomheden søger producenter til at producere disse håndholdte diagnostiske enheder. Producenten forventes at kunne producere høj kvalitets plastenheder, samt allerede fremstille plastudstyr til f.eks. mad & drikke, medicinal og veterinær sektoren, eller til analysesektoren for vand og jord.

For yderligere informationer kontakt:

Stephanie Tønner

South Denmark European Office // Enterprise Europe Network
Forskerparken 10, 5230 Odense M
Mob.: + 45 31 63 69 16
E-mail: stagiaire5@southdenmark.be
Web: www.southdenmark.be // [www.enterprise-europe.dk]www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.045