23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Europæisk producent af neutral kosmetik og toiletartikler til babyer og børn søges

Erfaren portugisisk virksomhed søger producent af kosmetik og toiletartikler til børn og babyer mellem 0-15 år. Produkterne skal være certificerede, dermatologisk testet, samt være naturkosmetik af vegetabilsk oprindelse til at forsyne massemarkedet.

Virksomheden leverer til de vigtigste markedsaktører og har et etableret distributionsnet til detailkæder, varehuse, franchise-kæder og supermarkedskæder i Portugal.
Virksomheden tilbyder flere produktkategorier i deres produktportefølje. De repræsenterer seks producenter af nye mærker indenfor børnepleje og børnekosmetik, såsom ansigts- og kropspleje, nærende og fugtgivende ansigtscreme, fugtgivende kropslotion, skummende ansigt sæbe, læbepomade, skumbads sæbe, shampoo, balsam, bleer og andre relaterede produkter.
Virksomheden tilbyder at fungere som handelsagent og muligvis distributør. En potential partner skal være producent af overstående produkter, være interesserede i at etablere et langsigtede partnerskab, kunne levere rettidigt og i store mængder, overholde forbrugerbeskyttelse og hygiejnekrav, og udvikle højkvalitets produkter.

For yderligere informationer kontakt:

Stephanie Tønner


South Denmark European Office // Enterprise Europe Network
Forskerparken 10, 5230 Odense M
Mob.: + 45 31 63 69 16
E-mail: stagiaire5@southdenmark.be
Web: www.southdenmark.be // [www.enterprise-europe.dk]www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047