23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom bakterier og sporer til livs

… allerede i dag. Virksomheder med produktion eller opbevaring af fødevarer har et kølerum. Nogle har flere, mange har kun ét. Fælles for disse er, at de fleste døjer med skimmelsvamp i større eller mindre grad.

Udløber
1. januar 2025

Det er Fødevarestyrelsen ikke glad for. Det kan give anmærkninger og indskærpelser.

Kromand, Finn Steffensen fra Nymindegab Kro i Vestjylland, døjede med skimmel i deres kølerum. Men det gjorde de kun indtil, de fik installeret en enhed STERILSYSTEMS til at sterilisere kølerummet. INGVALD har bistået med vejledning og rådgivning omkring valg af produkt.

UV-C-lys holder kølerummet rent
Sterilisering af luft med UV-C-lys. Det lyder næsten som sci-fi, men det er virkeligheden for de virksomheder, der vælger at benytte sig af STERILSYSTEMS’ enheder til eliminering af mikroorganismer. Finn Steffensen oplevede mange bakterier i deres kølerum. Det var specielt omkring/ved udluftningen.

Men ikke længere ...

“INGVALD havde i en længere periode anbefalet os at benytte det blå lys fra STERILSYSTEMS, men vi var en smule tilbageholdende. Virkede det blå lys? Vi prøver, tænkte vi. Jeg kan kun sige, at min skeptiske holdning er blevet gjort til skamme,” siger Finn Steffensen.

Mere rent, bedre arbejdsgange
Kroens nye UV-C-lys har gjort det nemmere at være kro. Rengøringen af kølerummet, som normalt er en svær opgave, er blevet til en fornøjelse for Finn Steffensen og køkkenpersonalet.

Finn Steffensen siger i den forbindelse, at “vi har mindre rengøring og mindre rens af ventilationssystemet. Ingen skimmel. Vi er en god case; fra skeptiker til fan. Det kunne man godt skrive en god case om. Det har nemlig været en god oplevelse her på kroen. Og andre kroer eller lignende restauranter kunne få glæde af produktet, fordi skimmel sætter sig alle steder i kølerummet. Det er Fødevarestyrelsen ikke så glade for. Vi er yderst tilfredse med vores nye UV-C-lys.”

Mere om produktet
UV-C-lys fra STERILSYSTEMS er en enkel, ukompliceret og effektiv måde at holde køle-, lager- og eftermodningsrum fri for bakterier. Læs mere her.

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678
P nummer: 1000161280

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047