23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Palletering af SRS-kasser

Har du brug for i din virksomhed at skulle palletere SRS-kasser, og har brug for at automatisere? Så kan DAN Palletiser hjælpe dig!

SRS-kasser, eller plastic crates, som de hedder på engelsk, er et produkt som bliver palleteret ofte i forskellige produktionsvirksomheder. 

DAN Palletisers palleteringsmaskiner stabler SRS-kasserne præcist på pallen, så pallen forbliver stabil og 100% lige.  Om det drejer sig om plastkasser med f.eks. brødprodukter, grøntsager eller kølevarer som kød og fjerkræ er underordnet - maskinen sætter kasserne lige på pallen hver gang - den kan endda tjekke at håndtagene sidder som de skal.

Ved DAN Palletiser er der forskellige palleteringsmaskiner, som kan hjælpe med at palletere SRS-kasserne. Blandt andet kan en MK3 palletere disse. Se i videon her i nyheden, og se hvordan en MK3 palleteringsmaskine kan fungere. 

Maskinerne konstrueres af vores erfarne mekaniske konstruktører og el-konstruktører. Hele maskinen fremstilles og samles på vore egne værksteder, ligesom vi selv står for at bygge og programmere styringen af anlægget. Alle maskiner samles og testes og godkendes af kunden før levering, så det sikres, at alt fungerer som det skal. Vi leverer pallelasteren, vi monterer og indkører den hos kunden og oplærer personalet, så de er i stand til selv at betjene den fuldt ud.

Vores serviceafdeling tilbyder forskellige former for serviceaftaler, så vi vedligeholder pallelasteren regelmæssigt og dermed sikrer, at den altid fungerer optimalt. Vi yder også døgnservice, hvis der er behov for assistance!

Kontakt os, hvis du vil vide mere om pallelastere til din produktion.  Vores specialiserede medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig.

Tlf.: +45 5838 2193
E-mail: sales@dan-palletiser.dk
www.dan-palletiser.dk

Vi har mere end 40 års erfaring med produktion og udvikling af palleteringsrobotter til mere end 30 industrier verden over - det har gjort os til specialister i at sætte vores kunders produkter på paller!

Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38776746
P nummer: 1022628379

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047